Мини одмор Анталија❗️❗️
термин 19-22.09 / 3 ноќи / 4 дена
2 возрасни + 1 дете до 10 год. (Бесплатно)
KLAS DOM HOTEL 4*- Аланија
Ultra Аll Inclusive – 290 евра по лице

Вклучено во цената:
чартер лет од Скопје
аеродромски такси
трансфери од аеродром до хотел
20кг багаж по лице

линк од хотел ⬇️
www.klashotels.com

Мини одмор Анталија ❗️❗️
термин 19-22.09 / 3 ноќи
HEDEF BEACH RESORT 5*- Аланија
Ultra Аll Inclusive – 260 евра по лице

Вклучено во цената:
чартер лет од Скопје
аеродромски такси
трансфери од аеродром до хотел
20кг багаж по лице

линк од хотел ⬇️
http://www.hedefbeach.com/en