ПРОМО FAMILY понуди за Анталија
термин 12.09
цените се за  2 возрасни + 2 деца ( до 10 год. )
 6 ноќи / 7 дена
Вклучено во цена :
авионски превоз од Скопје + трансфери од аеродром до хотел + 7 дена + услуга
(кликнете на линкот на хотелот за повеќе инфо)

KLAS DOM HOTEL ALANYA 4*
ULTRA ALL INCLUSIVE
STANDART ROOM
1240 евра тотал 
линк од хотел  http://www.klashotels.com/klas-hotel-dom/home.aspx

MIRABELL HOTEL ALANYA 4*
ALL INCLUSIVE
STANDART ROOM
1440 евра тотал   
линк од хотел   http://www.mirabellotel.com.tr/

PERRE DELTA RESORT & SPA ALANYA 5*
ULTRA ALL INCLUSIVE
STANDARD LAND VIEW
1450 евра тотал  
линк од хотел  http://www.perredeltahotel.com/

HEDEF RESORT & SPA ALANYA 5*
ULTRA ALL INCLUSIVE
STANDART ROOM
1490 евра тотал   
линк од хотел  http://www.hedefresort.com/en

M.C ARANCIA RESORT HOTEL ALANYA 5*
ULTRA ALL INCLUSIVE
STANDARD LAND VIEW
1530 евра тотал
линк од хотел  http://www.mcgrouphotels.com/tr/

Во цената е вклучено

Авионски превоз од Скопје
Аеродромски такси
20 кг багаж по лице
Трансфер од аеродром (Анталија) до хотел и обратно
Одредена услуга која е напишана за секој хотел

за повеќе понуди разгледајте на нашиот пребарувач