TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

10 ноќевања

цена од€350.00

Marias House Никити ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 20 м до плажата

цена од€200.00

Maria Pashalidou Неа Рода ГРЦИЈА

 • 7 или 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 20 м до плажата

цена од€300.00

Lazaridis Неа Рода ГРЦИЈА

 • 7 или 10 ноќевања
 • рецепција, сеф, снек бар
 • 150 м до плажата

цена од€200.00

Bouzalis Неа Флогита ГРЦИЈА

 • 7 или 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 20 м до плажата

цена од€300.00

Mersinis Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 150 м до плажата

цена од€250.00

Santala Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 300 м до плажата

цена од€200.00

Lena Неа Рода ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизот
 • 100 м до плажата

цена од€350.00

Koulas Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, интернет
 • 100 м до плажата