TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Вила

27 пронајдени резултати

Измени пребарување

Сортирајте ги резултатите по:

Afroditi Нидри ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 250 метри од плажата

цена од€149.00 ИЗБЕРЕТЕ

AGIOS GEORGIOS Фурка ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 70 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ

Anemohadi Сивири ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 90 метри од плажата

цена од€169.00 ИЗБЕРЕТЕ

ANNA 7 ноќи Лаганас ГРЦИЈА

0 Оцени

Се наоѓа на главната улица, на околу 150м од градската плажа.

цена од€100.00 ИЗБЕРЕТЕ

Ariston Кефалонија ГРЦИЈА

0 Оцени

 • Порос
 • 9 ноќевања
 • вклучен превоз
 • 40 м. до плажата

цена од€119.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Atina Паралија ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 30 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Christina Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • недела/недела
 • 130 метри од плажата

цена од€119.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Dimitra Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 500 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Dina Амудиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 90 метри од плажата

цена од€109.00 ИЗБЕРЕТЕ

Elena Полихроно ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 20 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Evi 2 Неа Каликратиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 120 м до плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ

Fiore Парга ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 250 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Haus Lithea Неа Потидеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 5 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Irini Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 10 метри од плажата

цена од€100.00 ИЗБЕРЕТЕ

Lina Метаморфосис ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • сабота/сабота
 • 70 м до плажата

цена од€80.00 ИЗБЕРЕТЕ

LUNA Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 70 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Meropi Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 150 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Porto Fino Никиана ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 30 метри од плажата

цена од€149.00 ИЗБЕРЕТЕ

Poseidon Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • на плажа

цена од€189.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Sea View Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 10 метри од плажата

цена од€159.00 ИЗБЕРЕТЕ

Spiridoula Скиатос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7,8 или 9 ноќевања
 • интернет, телевизор
 • 5 мин до центар
 • 50 м до плажата

цена од€109.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Spiros Агиос Никитас ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 300 метри од плажата

цена од€249.00 ИЗБЕРЕТЕ
5% Попуст

Thea Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 250 метри од плажата

цена од€99.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Vagia Амудиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 50 метри од градската плажа

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Vasilis Неи Пори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 200 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

Vergina Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • четврток / четврток
 • 80 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

White Sands Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 10 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ