TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Амудиа

7% Попуст
цена од€89.00

Vagia Амудиа ГРЦИЈА

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 50 метри од градската плажа

7% Попуст
цена од€109.00

Dina Амудиа ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 90 метри од плажата

цена од€100.00

Ionio Амудиа ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 90 метри од плажата

7% Попуст
цена од€139.00

Atanasi Амудиа ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 50 метри од плажата