Информации за тестирање Грција

Почитувани патници   Во врска ново настанатите услови за влез на патници во РС Македонија, од 01.09.2021, за сите наши патници е овозможено тестирање во Грција и Албанија, сите патници треба да се произнесат дали ке се тестираат сами, или сакаат ние да ги упатиме на местата предвидени за тестирање.     2.Олимписка Резиера – […]

Практични совети

ПРЕПОРАКИ И СОВЕТИ ОД ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЈА Преминување на државна граница на Р. С. Македонија за физички лица: Државјани на Р. С. Македонија државната граница можат да ја преминуваат со важечката патна исправа (биометриска патна исправа) или друг валиден документ со кој се овозможува преминување на државната границата согласно билатерален или меѓународен договор и виза доколку […]

Правила и услови за престој

Правила и услови за престој во: хотел, вила, апартман, куќа, бунгалов и др сместувачки објекти Овие правила се врз основа на важечкото законодавство во земјата домаќин. Почитувајте ги правилата зошто администрацијата на објектот може да го прекине престојот и услугите на гости кои ги прекршуваат правилата на недомакинско однесување во истиот. Поплаки и препораки можат […]

Приговори и поплаки

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем назначен во Вашата платена резервацијата, се молат патниците веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата, доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, и тоа уште првиот ден. Напоменуваме дека рекламации од страна на […]

Заштита на лични податоци

ЗАШТИТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА КЛИЕНТИТЕ Туристичката агенција ТУРИСТ, правото на заштитата на приватноста и личните податоци на своите клиенти го применува сериозно и одговорно, а при тоа ги презема и сите потребни технички и организациски мерки за спречување на неовластено користење на податоците на клиентите. СИГУРНОСТ НА ПОДАТОЦИТЕ Туристичката агенција ТУРИСТ, согласно позитивните законски […]

Протокол за патување

Сè што треба да знаете за патување во Грција -Нудиме закажување во агенција Т.А Турист за ПЦР тест при секоја резервација за Грција -ПЦР тестот закажан преку Т.А Турист е во износ од 900 денари (само за патници кои имаат резервација во ТА Турист) -Пополнување PLF документот за влез во Грција https://travel.gov.gr/#/user/login – Сите патници […]

ЗИМА

ПРОМО FAMILY Анталија

ПРОМО FAMILY понуди за Анталија термин 12.09 цените се за  2 возрасни + 2 деца ( до 10 год. )  6 ноќи / 7 дена Вклучено во цена : авионски превоз од Скопје + трансфери од аеродром до хотел + 7 дена + услуга (кликнете на линкот на хотелот за повеќе инфо) KLAS DOM HOTEL ALANYA 4* ULTRA […]

КРАТОК ОДМОР

Мини одмор Анталија❗️❗️ термин 19-22.09 / 3 ноќи / 4 дена 2 возрасни + 1 дете до 10 год. (Бесплатно) KLAS DOM HOTEL 4*- Аланија Ultra Аll Inclusive – 290 евра по лице Вклучено во цената: ✅чартер лет од Скопје ✅аеродромски такси ✅трансфери од аеродром до хотел ✅20кг багаж по лице линк од хотел ⬇️ www.klashotels.com […]