TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Боровец

цена од€82.00

Moura 4* 🚕 Боровец БУГАРИЈА

  • Ски СПА хотел 4*
  • Финска сауна
  • Парна бања

цена од€35.00

Samokov 4*🚕 Боровец БУГАРИЈА

  • СПА центар
  • Амам, сауна
  • 100 м од гондолата