TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Калитеа

5% Попуст
цена од€99.00

Thea Калитеа ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • недела / недела
  • 250 метри од плажата

7% Попуст
цена од€89.00

Meropi Калитеа ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • недела / недела
  • 150 метри од плажата

7% Попуст
цена од€109.00

Maria Калитеа ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • 500 м од плажата