TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Кефалонија

цена од€119.00

Ariston Кефалонија ГРЦИЈА

  • Порос
  • 9 ноќевања
  • вклучен превоз
  • 40 м. до плажата

цена од€99.00

Makedonia Кефалонија ГРЦИЈА

  • Порос
  • 9 ноќевања
  • вклучен превоз
  • 50 м. до плажата