TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Мај

Mај

€498.00

Кипар


 • Авион ✈️
 • 4 ноќевања во хотел 3*
 • Факултативно Лефкара-Никозија
 • Факулативно Фамагуста-Керинија

24/05/2023 - 28/05/2023
€429.00

Стокхолм


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања-појадок во хотел 3*
 • Факултативно Стариот Град
 • Факулативно Градското собрание

12/05/2023 - 15/05/2023
€555.00

Стразбур


 • Авион ✈️
 • 2 ноќевања-појадок во Стразбур
 • 1 ноќевање-појадок Базел
 • Прошетка во Колмар

20/05/2023 - 23/05/2022
€959.00

Баскија


 • Авион ✈️
 • 2 ноќевања-појадок Билбао
 • 1 ноќевање-појадок Памплона
 • 1 ноќевање-појадок Сан Сабастијан

24/05/2023 - 29/05/2023