TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

МАКЕДОНИЈА СПА хотели

цена од€25.00

Sirius Spa 4*🚕 Струмица МАКЕДОНИЈА

  • 1 внатрешен базен
  • 2 надворешни базени
  • Голем СПА центар

цена од€40.00

Laki Spa 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

  • Надворешен базен
  • СПА центар
  • 200 м од езерото

цена од€25.00

Maiva & Spa 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

  • Мини СПА центар
  • Деца до 5 години - гратис
  • 150 метри од плажата