TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

MALUMA концерт-инфо

Почитувани клиенти,

АРТВЕЈ, продуцентската компанија за концертот на Малума во Грција, го презакажа концертот со нови датуми.

Концертот во Солун ќе се одржи на 23.09. 2020 година во ПАОК СПОРТСКИ АРНА. Концертот во Атина ќе се одржи на 25 септември 2020 година на стадионот ОАКА.

Вашиот тековен билет и избор на седиште се валидни за новите датуми.

Можете да влезете во местото на настанот со веќе купениот билет за првата дата. Не е потребна промена.

Секој патник кој уплатил сума за пакет аранжман за Концертот на Малума во Солун , односно билет и организиран превоз, само билет или само организиран превоз , согласно со урдбата за откажани аранжмани поради пандемија Ковид-19 , Уредбата упатува на издавање на ваучери од страна на туристичките агенции за патниците, така што сите патници ќе добија Вредносен Ваучер според уплатената сума.

Ваучерите ќе се издаваат во три примероци, со рок на важење најдоцна до 31.12.2021 година. (еден примерок од Ваучерот ќе се достави и до Министерството за економија заради евиденција).

Ваучерите кои ќе бидат издадени од страна на туристичките агенции, патниците ќе можат да ги подигнат лично во туристичките агенции каде имале извршено уплата/резервација на аранжманот ( од моментот на започнување со редовна работа на канцелариите ) или по барање на патникот истиот ваучер може да им биде испратен по електронски пат односно по е-маил.

Ваучерите кои ќе бидат издадени и гласат на име на патникот кој извршил уплата/резервација, можат да бидат преносливи, односно Ваучерот може да се искористи и од страна на друг патник по договор меѓу патникот и туристичката агенција.

Со Почит,Т.А. ТУРИСТ

За дополнителни информации пратете ни маил на [email protected]