TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неа Каликратиа

цена од€200.00

Evi 2 Неа Каликратиа ГРЦИЈА

  • 10 ноќевања
  • клима, телевизор
  • 120 м до плажата

цена од€300.00

Evi 1 Неа Каликратиа ГРЦИЈА

  • 10 ноќевања
  • клима, телевизор
  • 120 м до плажата