TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неи Пори

цена од€89.00

Adonis Неи Пори ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • 200 м до плажата

цена од€119.00

Fotini Неи Пори ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота сабота
  • 200 метри од плажата

7% Попуст
цена од€89.00

Vasilis Неи Пори ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • 200 метри од плажата