TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неос Мармарас

цена од€199.00

Gyalos Beach Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 м до плажата

цена од€109.00

Vaso Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 30 м до плажата

цена од€99.00

Zeppos Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 200 м до плажата

цена од€300.00

Mersinis Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 150 м до плажата

цена од€350.00

Koulas Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, интернет
 • 100 м до плажата

цена од€250.00

Santala Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 300 м до плажата

20% Попуст
цена од€170.00

Gina Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 500 м до плажата