TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Тури-Нова година

€179.00

Атина


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања со појадок
 • Разглед на Aтина
 • Факултативно Нова година во хотел

29/12/2023 - 02/01/2024
€329.00

Азурен брег


 • Автобус 🚌
 • Нова година во Монте Карло
 • Факултативно Кан
 • Факултативно Ница и Антиб

28/12/2023 - 02/01/2024
€259.00

Прага


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Прага
 • Факултативно Карлови Вари

28/12/2023 - 02/01/2024
€219.00

Будимпешта


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Будимпешта
 • Факултативно Виена

28/12/2023 - 02/01/2024
€449.00

Париз


 • Автобус 🚌
 • 1 ноќевања со појадок Прага
 • 3 ноќевања со појадок Париз
 • 1 ноќевање со појадок Минхен

27/12/2023 - 05/01/2024
€289.00

Тоскана


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Сиена и Сан Џимињано
 • Факултативно Фиренца

28/12/2023 - 02/01/2024
€472.00

Тунис


 • Авион ✈️
 • 5 или 6 ноќи
 • Факултативно Сус, Монастир
 • Факултативно Сахара

28/12/2023 - 02/01/2024
€1495.00

Мароко


 • Авион ✈️
 • 7 ноќи
 • Вклучени разгледи и влезници
 • Вклучена Новогодишна вечера

29/12/2023 - 06/01/2024
€109.00

Будва


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања во апартмани
 • Факулативно Дубровник
 • Факултативно Котор, Тиват

29/12/2023 - 01/01/2024
€159.00

Дубровник-Требиње


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања/појадок во хотел 3*
 • Факулативно Мостар=Благај
 • Факултативно Манастир Тврдош

29/12/2023 - 02/01/2024
€169.00

Белград


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања/појадок во избран хотел
 • Разглед на Белград
 • Факултативно Нови Сад

30/12/2023 - 02/01/2024
€309.00

Рим-Неапол


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања/појадок во хотел
 • Посета и разглед на Неапол
 • Факултативно Рим, Ватикан

29/12/2023 - 03/01/2024
€179.00

Игало


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Разглед на Игало
 • Користење СПА центар

29/12/2023 - 02/01/2024

Сарајево


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Разглед на Сарајево
 • Посета на Вишеград

29/12/2023 - 02/01/2024
€189.00

Истанбул


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања со појадок
 • Разглед на Истанбул
 • Факултативно Нова година на брод

28/12/2023 - 02/01/2024