TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Октомври

€429.00

Сицилија ✈️


  • Авио билет од до Тирана-Катаниа
  • Трансфер до до аеродром Тирана
  • Факултативно Таормина, Катаниа
  • 3 ноќевања со појадок на Сицилија

22/10/2022 - 25/10/2022
€129.00

Истанбул 3 ноќи🚌.


  • Посета на Аја Софија, Сината Џамија
  • Посета Капали Чаршија
  • Посета на трговскиот центар Форум
  • 3 ноќевања со појадок

07/09/2022 - 24/10/2022