TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Парга – Јонско Море

цена од€210.00

Yota Парга ГРЦИЈА

  • 7 или 9 ноќевања
  • 500 метри од центарот
  • 300 метри од плажата

цена од€240.00

Olga Парга ГРЦИЈА

  • 7 или 9 ноќевања
  • Во близина на центарот
  • 70 м до плажата