Партнери за Анталија (чартер програма) – Klilit Global / Tez Tour 

Партнер за хотелски резервации во цел свет – Go Global Travel

Партнери за авионски резервации во цел свет: Myte, Amadeus, Galileo 

Партнери за хотелски резервации во Грција: Filos Travel, Sunny Holidays, Zeus Travel