TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

ПАТУВАЊА..

Авионски патувања

Автобуски патувања

bus

Април

psarades-greece

Maj

psarades-greece

Патувања

mesec-maj
€599.00

Париз


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Версај, Лувр
 • Факултативно Ајфелова Кула

08/12/2023 - 11/12/2023
€199.00

Прага


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Прага
 • Факултативно Виена

07/12/2023 - 11/12/2023
€199.00

Виена


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Братислава
 • Факултативно Виена

07/12/2023 - 11/12/2023
€399.00

Будимпешта


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно бања Сечении
 • Факултативно Сент Андреј

07/12/2023 - 10/03/2024
€399.00

Будимпешта


 • Авион ✈️
 • 4 ноќевања со појадок
 • Факултативно Будимпешта
 • Факултативно Сент Андреј

06/12/2023 - 10/12/2023
€449.00

Мадрид


 • Бус/Авион 🚌 + ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Мадрид
 • Факултативно Толедо

08/12/2023 - 12/12/2023