TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Пефки

цена од€91.00

Hara Пефки ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • 150 м. до плажата

цена од€105.00

Cavo D’Oro Пефки ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • до плажа

цена од€95.00

Jana Пефки ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • до плажа