TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Полихроно

цена од€179.00

Alex Lux Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела-недела
 • 30 м до плажата

цена од€149.00

Konstantin 1 Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • четврток-четврток
 • 150 м до плажата

цена од€149.00

Konstantin 2 Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • четврток-четврток
 • 150 м до плажата

7% Попуст
цена од€89.00

Nektarios Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • четврток-четврток
 • 10 м до плажата

7% Попуст

Litsa Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 м до плажата

7% Попуст
цена од€89.00

Mary-s Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела-недела
 • 70 м до плажата

цена од€99.00

Spanos Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 200 м. до плажата

цена од€180.00

Hristos Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 250 м до плажата

цена од€150.00

Foulis Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 м. до плажата

цена од€180.00

Zafiria Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 150 м до плажата

цена од€109.00

Mai luxury app Полихроно ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 м. до плажата