TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Предлог понуди

Локација Предлог понуди
(кликни на името за да го разгледаш хотелот)
Услуга Термин   цена по лице во 1/2 соба
Аланија  HEDEF RESORT & SPA 5*- UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 361 евра
Аланија  ARMAS PRESTIGE HOTEL 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 409 евра
Аланија  M.C ARANCIA RESORT HOTEL 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 451 евра
Аланија  ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA ALANYA 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 444 евра
Аланија  ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 505 евра
Аланија  EFTALIA MARIN ALANYA 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 521 евра
Аланија  AZURA DELUXE RESORT & SPA ALANYA 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 582 евра
Аланија  LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 653 евра
Сиде ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4* – AL Аll inclusive 09.09 / 7 дена 389 евра
Сиде PALM WORLD SIDE RESORT&SPA 4*+ – AL Аll inclusive 09.09 / 7 дена 449 евра
Сиде DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA 5* – AL Аll inclusive 09.09 / 7 дена 513 евра
Сиде SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA SIDE 5* – AL Аll inclusive 09.09 / 7 дена 514 евра
Сиде CRYSTAL ADMIRAL RESORT & SPA SIDE 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 542 евра
Сиде ARCANUS SIDE RESORT SIDE 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 690 евра
Сиде CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD 5* – AL Аll inclusive 09.09 / 7 дена 688 евра
Сиде ADALYA OCEAN DELUXE 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 569 евра
Кемер LARISSA SULTANS BEACH HOTEL KEMER 4* – AL Аll inclusive 09.09 / 7 дена 420 евра
Кемер PALMET BEACH RESORT KEMER KEMER 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 430 евра
Кемер SELCUKHAN HOTEL KEMER 4* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 459 евра
Кемер PERRE LA MER HOTEL KEMER 5* – UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 455 евра
Кемер CATAMARAN RESORT HOTEL KEMER 5*- UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 492 евра
Кемер TRANSATLANTIK HOTEL & SPA KEMER 5*- UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 444 евра
Кемер ARMAS LABADA HOTEL KEMER 5*- UAL Ultra all inclusive 09.09 / 7 дена 451 евра

Цената е во тотал со вклучени
трансфер од аеродром до хотел
авионски превоз од Скопје
аеродромски такси
20кг багаж по лице
✅6 ноќи / 7 дена полни 

За подетални информации и цени за други термини , пребарај на нашиот пребарувач https://hotels.old.turist.com.mk/search.php
или јави се на 047/202-777 и 070/202-777