TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Пролетни патувања

€99.00

Истанбул 2 ноќи 🚌


  • Посета на Аја Софија, Сината Џамија
  • Посета Капали Чаршија
  • Посета на трговскиот центар Форум
  • 2 ноќевања со појадок

08/09/2022 - 11/09/2022