TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Разлог

цена од€135.00

Veligden 2024 – Murite Разлог БУГАРИЈА

  • 2,3 или 4 ноќевања
  • Услуга СЕ ВКЛУЧЕНО
  • Бесплатен СПА центар
  • 05.05.2024 Велигденски ручек

цена од€45.00

Murite 4*🚕 Разлог БУГАРИЈА

  • Се вклучено
  • Џакузи
  • Внатрешен базен