TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Скиатос

цена од€109.00

Spiridoula Скиатос ГРЦИЈА

  • 7,8 или 9 ноќевања
  • интернет, телевизор
  • 5 мин до центар
  • 50 м до плажата

Angelos Скиатос ГРЦИЈА

  • 7,8 или 9 ноќевања
  • надворешен базен
  • клима, телевизор
  • 250 м до плажата