TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Тасос

цена од€149.00

Atina Тасос ГРЦИЈА

 • Голден бич
 • 8 дена 7 ноќи
 • петок / петок
 • 70 м. до плажата

цена од€119.00

Eleni Потос ГРЦИЈА

 • Потос
 • 8 дена 7 ноќи
 • петок / петок
 • 250 м. до плажата

цена од€119.00

Penelope Скала Потамиа ГРЦИЈА

 • Скала Потамија
 • 8 дена 7 ноќи
 • петок / петок
 • 20 м до плажата

цена од€109.00

Alexandra Тасос ГРЦИЈА

 • Лименас
 • 8 дена 7 ноќи
 • петок / петок
 • 300 м. до плажата