TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Зимски патувања

€339.00

Терме Церкно 🚌


 • 2 полупансиони
 • Ски карти за ски центарот
 • Користење термални базени
 • Разглед на Љубљана

22/12/2022 - 26/12/2022
€179.00

Атина 🚌


 • Разглед на Атина со водич
 • Факултативно Пелопонез
 • Факултативнo Пиреа-Егина
 • Факултативно Микена и Епидаурус

30/12/2022 - 03/01/2023
€299.00

Рим-Неапол 🚌


 • 3 ноќевања со појадок
 • Брод:Драч-Бари-Драч
 • Факултативно Ватикан
 • Факултативно Рим

29/12/2022 - 03/01/2023
€89.00

Будва 🚌


 • Автобуски превоз
 • 2 ноќевања во апартмани
 • Факулативно Дубровник
 • Факултативно Котор, Тиват

30/12/2022 - 02/01/2023
€259.00

Херцег Нови 🚌


 • Автобуски превоз
 • 2 ноќевања со појадок
 • 2 свечени вечери со музика
 • Користење СПА центар

30/12/2022 - 03/01/2023
€199.00

Нови Сад 🚌


 • Автобуски превоз
 • 2 ноќевања со појадок
 • Разглед на Сремски Карловци
 • Дочек во сопствена организација

30/12/2022 - 02/01/2023
€149.00

Истанбул 🚌


 • Автобуски превоз
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно крстарење
 • Факултативно Дочек во ресторан

29/12/2022 - 02/01/2023
€111.00

Софија 🚌


 • Автобуски превоз
 • 2 ноќевања со појадок
 • Посета на Мол
 • Дочек на плоштад

30/12/2022 - 01/01/2023
€112.00

Сарајево 🚌


 • Автобуски превоз
 • 2 ноќевања со појадок
 • Разглед на Сарајево
 • Факултативно Мостар...

30/12/2022 - 02/01/2023
€129.00

Белград 🚌


 • Автобуски превоз
 • 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Нови Сад
 • Разглед на Белград

30/12/2022 - 02/01/2023
€209.00

Милано 🚌


 • Автобуски превоз
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Лугано и Комо
 • Факултативно крстарење Комо

28/12/2022 - 02/01/2023
€209.00

Загреб 🚌


 • Автобуски превоз
 • 2 ноќевања со појадок
 • Разглед на Загреб
 • Посета на Christmas market

30/12/2022 - 03/01/2023
€209.00

Прага 🚌


 • Автобуски превоз
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Прага
 • Факултативно Дрезден

28/12/2022 - 02/01/2023
€229.00

Фиренца 🚌


 • Автобуски превоз
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Фиренца
 • Факултативно Сиена

28/12/2022 - 02/01/2023