TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Патувања

€999.00

Полска


  • Авион ✈️
  • 6 ноќевања појадок
  • Факултативно Аушвиц
  • Факултативно Вијеличка

30/04/2024 - 06/05/2024
€799.00

Сицилија


  • Авион ✈️
  • Трансфер до до аеродром Тирана
  • 2 ноќевања со појадок во Палермо
  • 3 ноќевања со појадок во Џардини Наксос

20/05/2024 - 25/05/2024